Of de spelwijze van Club Brugge mij past, dat valt af te wachten

"Of de spelwijze van Club Brugge mij past, dat valt af te wachten"

22-01-2017 22:47

Club Brugge won zondagmiddag met een afgetekende 0-3 op Standard. Ook de nieuwelingen Helibelton Palacios en Lex Immers mochten nog meegenieten met een invalbeurt. Immers blikt tevreden terug op zijn eerste weken bij Club.

De nieuwe middenvelder kreeg nog geen basisplaats bij Club Brugge, maar dat mocht de pret niet drukken. "Het was Erg leuk, zeker als je 3-0 voor staat. Ik heb me laten vertellen dat het spelniveau in België vergelijkbaar is met dat in Nederland, of misschien zelfs iets beter, maar dat het net iets meer fysiek is. Ik speelde zelf nu slechts enkele minuten, dus het is moeilijk om daar al een mening over te vormen", vertelt hij op de website van Club Brugge.

Immers voelt zich duidelijk al thuis bij Club. "De eerste twee weken zijn super geweest voor mij. Ik ben goed opgevangen, alles is goed gegaan, dus het kan alleen maar meevallen. Of de spelwijze van Club Brugge bij mij past, valt af te wachten. Iedereen heeft z’n kwaliteiten. In mijn geval is dat voor de goal komen, scoren en af en toe op het middenveld het spel verleggen. Hopelijk kan ik daarmee bij Club iets extra’s brengen."