Blessure voor Busquets domper op de feestvreugde bij ruime zege van Barça

22-01-2017 22:42

FC Barcelona heeft zondagavond een simpele overwinning geboekt op Eibar. Het werd 4-0 voor de gasten, dankzij doelpunten van onder meer Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar. Domper op de feestvreugde was een blessure voor Sergio Busquets.

eiNa een harde charge moest Busquets al na tien minuten het veld verlaten. De vervanger van de controleur, Denis Suarez, tekende voor de eerste treffer van de avond. Na een halfuur voetbal tekende de invaller voor de 0-1. Zoals verwacht domineerde Barça het duel. Toch duurde het tot de vijftigste minuut voordat de voorsprong werd uitgebreid. Luis Suarez verstuurde een heerlijke assist op Messi, die bij de tweede paal koeltjes afrondde.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd liepen de Catalanen uit naar een grote overwinning. Topscorer Suarez maakte er in de 68e minuut 0-3 van en het slotakkoord kwam op naam van Neymar. Rechtsback Aleix Vidal was ditmaal de aangever. Door de zege staat Barça nu op 41 punten, twee minder dan koploper Real Madrid. De Koninklijke heeft nog een duel tegoed.

Lionel Messi Goal HD - Eibar 0-2 Barcelona 22... door FootballLiveGoals