Bekende Vlaming komt uit de kast: Terzake moet niet bellen als Club speelt

Bekende Vlaming komt uit de kast: "Terzake moet niet bellen als Club speelt"

22-01-2017 22:07
1

Club Brugge beleefde een topmiddag tegen Standard, het ging winnen met 0-3. Wie zeker zal meegevierd hebben is Hans Bonte, de burgemeester van Vilvoorde. In Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat hij gek is van Club.

Zijn passie voor het voetbal gaat ver. Hij laat al zijn werk vallen om naar een wedstrijd van Club Brugge te kijken. "Als supporter van Club Brugge - al kijk ik ook graag naar KV Mechelen - probeer ik doelbewust mijn agenda te plannen in functie van de speeldagen. 'Terzake' moet niet bellen als Club Brugge speelt", lacht Bonte.

Zijn supporterschap zorgt wel vaak voor discussie binnen het gezin, ook al zondert hij zich af. "De televisie in de woonkamer is sowieso de enige televisie waar we via Play Sports live naar sport kunnen kijken. Wanneer Club Brugge speelt, is de discussie dan ook snel beslecht. Mijn vrouw kijkt dan boven naar haar favoriete programma. Maar niet zelden krijg ik dan de opmerking dat mijn zoon Lowie en ik te luidruchtig supporteren: bij een goal springen op elkaar, of elkaar verwijten als de bal nipt de touwen mist."