Rode Duivel zwaar ontgoocheld in Wilmots: Inhoud van gesprek blijft onder ons

Rode Duivel zwaar ontgoocheld in Wilmots: "Inhoud van gesprek blijft onder ons"

22-01-2017 20:15

Marc Wilmots moest voor het afgelopen EK heel wat moeilijke knopen doorhakken, heel wat spelers kregen slecht nieuws. Zo ook Guillaume Gillet. De speler van Nantes was zeker dat hij mee mocht, de niet-selectie was dus een zware domper.

Gillet speelde afgelopen jaar maar één interland, een vriendschappelijke wedstrijd tegen Portugal. Toch hoopte hij op een plaatsje na een goed seizoen in de Ligue 1. "Ik speelde in geen enkel kwalificatieduel mee, maar werd wel opgeroepen voor de oefeninterland tegen Portugal. Ik was op dat moment in uitstekende doen bij Nantes. Ik voelde me goed en de resultaten met Nantes waren voortreffelijk. Alles liep vlot, ik werd opgeroepen en voelde me gelukkig", klinkt het op Eleven Sports.

Zeker na een onderonsje met Wilmots was hij zeker van zijn selectie. "Ik heb toen een onderhoud gehad met de bondscoach. De inhoud van dat gesprek blijft onder ons, maar ik was er op dat moment van overtuigd dat ik zou worden opgeroepen voor het EK. Tot mijn ontsteltenis was ik er bij het bekendmaken van de selectie niet bij. Ik was zéér ontgoocheld."