Eindelijk witte rook? 'Anderlecht strikt ex-keeper van FC Barcelona'

Eindelijk witte rook? 'Anderlecht strikt ex-keeper van FC Barcelona'

22-01-2017 16:00

In de zoektocht naar een keeper over voor Anderlecht? In de afgelopen weken werd paars-wit gelinkt aan onder meer Salvatore Sirigu, Koen Casteels en zelfs Mathew Ryan, maar het wordt blijkbaar geen van de drie. 

Anderlecht zou volgens een aantal Spaanse bronnen, waaronder Sport, bijna rond zijn met de Spaanse doelman Ruben Ivan Martinez. Het Nieuwsblad bevestigt die berichten. De 32-jarige goalie ligt momenteel onder contract bij Deportivo La Coruna. Hij is echter nog maar één keer in actie gekomen dit seizoen en moet bijspringen als derde keeper. Geen benijderswaardige positie voor Martinez, die dan ook graag weg wil.

Anderlecht is nog altijd op zoek naar een doelman om huidige titularis Frank Boeckx het vuur aan de schenen te leggen. Matchritme heeft Martinez niet echt, maar het is wel een ervaren rot. Hij heeft Malaga, Almeria, Levante en Rayo Vallecano op zijn CV staan, verder speelde hij op een blauwe maandan zelfs twee wedstrijden voor FC Barcelona. Daar bracht hij ook vijf jaar door in de jeugdreeksen.