'Het voelt niet goed bij de fans van Essevee, want de ster speelt er niet meer'

'Het voelt niet goed bij de fans van Essevee, want de ster speelt er niet meer'

22-01-2017 09:10

Teddy Chevalier is terug in België. Zijn terugkeer bij KV Kortrijk blijft ook nog onopgemerkt. In zijn eerste interview pakte hij meteen uit met enkele straffe uitspraken.

Chevalier kon in de 2-3 nederlaag meteen scoren voor KVK. Ondanks het doelpunt verloren de Kerels toch, tot de grote frustratie van de spits "We hebben karakter getoond en zijn twee keer goed terug gekomen. Maar daarna, laat ons eerlijk zijn, zijn we benadeeld door de scheidsrechter", zegt hij aan Sporza.

"Ik moet de herhaling bekijken, maar denk niet dat het een strafschop was. Hij stond op de doellijn en kon sowieso niet meer scoren. Ik denk dus dat de arbitrage deze wedstrijd erg heeft beïnvloed", aldus Chevalier.

Zulte Waregem
Chevalier speelde meteen tegen zijn ex-club Zulte Waregem. De fans namen hem op de korrel. "Als je een koppel vormt met een vrouw en haar verlaat, doet het ook niet goed om haar daarna bij een andere man te zien. Bij de supporters van Zulte Waregem is dat hetzelfde."

De aanvaller blaakt duidelijk wel van het zelfvertrouwen. "Het voelt niet goed bij hun, want de ster speelt er niet meer, die zit nu hier. Ik heb ze geen enkele speler van hun horen toeroepen, ze riepen alleen mijn naam", besloot hij.