Club Brugge rekent op vertrek van twee sterkhouders: Je moet je plaats kennen

Club Brugge rekent op vertrek van twee sterkhouders: "Je moet je plaats kennen"

21-01-2017 23:01

Club Brugge lijkt volgend seizoen niet meer te kunnen rekenen op Stefano Denswil en Björn Engels. De twee verdedigers zijn aan hun laatste maanden bij Club bezig. Blauw-Zwart haalde alvast één vervanger.

Bij Club Brugge rekent men op een vertrek van de twee centrale verdediger. ""Zo gaat dat wanneer clubs uit grote voetballanden zich melden", zegt Mannaert in Het Laatste Nieuws. "Zowel Denswil als Engels had afgelopen zomer al concrete aanbiedingen om zich sportief en financieel te verbeteren."

"Je moet als Belgische club je plaats kennen in het internationale voetbal. We moeten zelfs niet probéren om financieel nog grotere inspanningen te doen; Engels en Denswil kunnen elders maal drie, maal vier verdienen. Maar goed, ze zijn nóg niet weg."

Club Brugge haalde voor volgend seizoen alvast German Mera, de Colombiaan. "Mera is live gezien door alle drie de scouts, Raymond Mommens, Kenneth Brylle en Peter Van Wambeke, en de rapporten waren unaniem positief: een atletische, sterke, niet overdreven snelle, maar wel kopbalsterke verdediger. En hij is linksvoetig. We anticiperen daarmee op het mogelijke vertrek van Denswil", besluit Mannaert.