Nieuwkomer bezorgt Moeskroen in de blessuretijd drie belangrijke punten

21-01-2017 21:52

Dino Arslanagic was zaterdag de held van Moesrkoen. De verdediger, die nog maar net overgekomen is van Standard, bezorgde Les Hurlus tegen Lokeren de zege. In de 93e minuut maakte Arslanagic de 2-1.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Toch kon Lokeren op voorsprong klimmen. Iets voor het halfuur trof Branislav Ninaj raak. Na een corner nam de verdediger de bal op de slof en zorgde voor de 0-1. Het voetje van Moeskroen-speler Mergim Vojvoda mocht niet baten.

Na de rust speelde de thuisploeg met meer grinta. Het had wel scheidsrechter Erik Lambrechts nodig om op gelijke hoogte te komen. Na een handsbal van Mijat Maric wees de ref naar de stip. Vervolgens klaarde David Hubert vanaf de stip de klus.

In het absolute slot van de partij scoorde Moeskroen nog een keer. Een vrije trap van Hubert werd door Arslanagic met het hoofd in doel verlengd. Door de zege telt Moeskroen nu net zoals Westerlo vijftien punten. Westerlo speelt zondag nog zijn wedstrijd van speeldag 22 op het veld van KV Mechelen.