'Standard zit niet te wachten op ex-speler van Lyon en PSG'

'Standard zit niet te wachten op ex-speler van Lyon en PSG'

21-01-2017 10:54

Standard Luik haalde met Razvan Marin al een nieuwe middenvelder in huis en met Danilo Barbosa is de tweede ook al op komst. Franse media zagen Mathieu Bodmer ook als een optie, maar dat zou niet meer dan een gerucht zijn.

De 34-jarige Fransman zit sinds 9 januari zonder club, nadat zijn contract bij OGC Nice werd ontbonden. Bodmer werd vervolgens gelinkt aan de Rouches en zou door zijn manager zijn aangeboden in Luik. Het Franse L'Équipe schreef zelfs dat Standard hem een contracvoorstel deed, maar dit wordt zaterdag tegengesproken door La Dernière Heure. Bodmer zou niet in beeld zijn.

Bodmer heeft in zijn thuisland een mooie loopbaan achter de rug. De defensieve middenveler kwam uit voor grote clubs als Lille, Olympique Lyon en Paris Saint-Germain. Bodmer speelde in totaal liefst 360 duels in de Ligue 1 en kwam dit seizoen ook nog tot twaalf optredens voor koploper Nice. Desondanks gingen beide partijen onlangs uit elkaar. Hij zou op het hoogste niveau actief kunnen blijven, want En Avant Guingamp heeft naar verluidt interesse.