OFFICIEEL: Standard heeft Braziliaans talent te pakken

OFFICIEEL: Standard heeft Braziliaans talent te pakken

25-01-2017 19:45
1

Standard lijkt niet stil te zitten op de transfermarkt. De Luikenaars willen na de transfer van Roemeens international Razvan Marin nog een grote slag slaan. Standard zou nu een overeenkomst hebben bereikt met Braga over de overgang van Danilo Barbosa. Dat meldt Ora Bolas.

De Braziliaan speelt momenteel op huurbasis voor Benfica. Hij werd vorig seizoen ook uitgeleend door Braga, en was toen één van de revelaties bij Valencia. Met de Spanjaarden speelde Barbosa onder meer in de Champions League én de Europa League. Barbosa is ook een jeugdinternational en kwam uit voor verschillende jeugdelftallen van Brazilië.

Dit seizoen breekt de Braziliaan evenwel geen potten in Portugal bij Benfica. Barbosa kwam voorlopig nog maar tweemaal aan de aftrap en mocht evenveel keer invallen bij de Portugezen. Hij mocht ook tweemaal starten in de bekercompetitie en kreeg éénmaal een rol als invaller toegewezen in een bekerwedstrijd. Barbosa wist dit seizoen nog niet te scoren voor zijn club.

Update woensdag 19.45: De transfer is officieel. Standard huurt de middenvelder tot het einde van het seizoen. Bij Sporting Braga kon het geen aankoopoptie bedwingen.

Bekijk hetTransferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2016 - 2017