''Ik zou toch voor een goede keeper zijn gegaan in plaats van Trebel''

''Ik zou toch voor een goede keeper zijn gegaan in plaats van Trebel''

20-01-2017 11:54
2

Eddy Snelders is geen grote fan van Adrien Trebel. Als de analist en commentator het voor het zeggen had gehad bij Anderlecht, was Trebel niet gekomen. Snelders zou het geld hebben uitgegeven aan een keeper.

Snelders liet duidelijk blijken dat hij niet onder de indruk is van Trebel. Zoals gezegd zou hij een vervanger voor Frank Boeckx hebben gehaald, als is hij niet negatief over de huidige Anderlecht-keeper. ''Ze zijn in de breedte weer sterker geworden. Maar hebben ze nog een keeper nodig? We kunnen van den Boeckx toch niet veel verkeerds zeggen? Ik vind het niet correct dat hij niet altijd au sérieux wordt genomen. Maar ik zou toch voor een goede keeper zijn gegaan in plaats van Trebel. Een keeper is essentieel'', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Geert De Vlieger is van mening dat paars-wit op dit moment capabale keepers in huis heeft. Boeckx is nu wat Peter Maes vroeger voor Anderlecht was. Als je hem een tijd laat staan, doet die het goed. Het is geen drama als ze geen keeper meer vinden. Roef kan ook nog een bal pakken, hé'', reageert de ex-Rode Duivel.