'Messi-vergelijking' in Sevilla: 'Alsof je een politieagent vergelijkt met Batman'

'Messi-vergelijking' in Sevilla: 'Alsof je een politieagent vergelijkt met Batman'

20-01-2017 09:30

Jorge Sampaoli vindt niet dat Lionel Messi te vergelijken valt met een andere speler. De Argentijn van FC Barcelona is er volgens de trainer van Sevilla een van de buitencategorie.

Sampaoli, die volgens Spaanse berichten gezien wordt als de opvolger van Luis Enrique in Catalonië, komt met een vergelijking op de proppen. "Messi vergelijken met iemand anders is alsof je een politieagent vergelijkt met Batman", zegt Sampaoli in gesprek met BeIn Sports. Het onderwerp kwam ter sprake nadat Sampaoli naar de sensationele overwinning op Real Madrid werd gevraagd. Zondag won Sevilla met 2-1 van de Madrilenen, waardoor er aan de 40 wedstrijden zonder nederlaag een einde kwam voor Real.

"Ik had niet gedacht dat we Real Madrid konden verslaan", zegt Sampaoli. "Ik ben blij dat de fans van Sevilla tevreden zijn over de prestaties van hun team." Door de zege is de achterstand van Sevilla op koploper Real nog slechts één puntje, maar Barcelona hijgt met diezelfde achterstand in de nek van de Europa League-winnaar.