HAHA! Club legt baby van drie dagen oud vast: Voorbestemd om ster te worden

HAHA! Club legt baby van drie dagen oud vast: "Voorbestemd om ster te worden"

19-01-2017 22:19

Toptalenten kun je niet vroeg genoeg vastleggen. Dat dachten ze ook bij Rhyl FC. De Ierse voetbalploeg legde daarom Lucas McGuinness vast. Het kindje is amper drie dagen oud.

De naam McGuinness doet mogelijk een belletje rinkelen bij kwissers. Niall McGuinness is immers de jongste voetbalcoach van Europa. Hij traint Rhyl FC. De nu 25-jarige Niall kreeg net een zoontje en die is nu dus de jongste speler met een contract.

"Op maandag werd Lucas geboren en als symbolisch gebaar heeft de club hem meteen ingeschreven", aldus de trotse Niall tegenover Mirror. "Hij is een echte ‘Rhyl-boy’ en het is ook gewoon leuk."

Familiebedrijf
Op de website van Rhyl FC hebben ze trouwens ook humor. "We kunnen de handtekening bevestigen. We wilden geen risico nemen. Met Niall McGuinness en Rebekah Hansen als ouder is deze jongen voorbestemd om een ster te worden", klinkt het. 

Als de kleine Lucas later ooit in het eerste elftal wil komen, zal hij ook zijn opa moeten kunnen overtuigen. Opa Laurie is immers de assistent trainer van Rhyl FC.