'United bereidt miljoenenbod voor op Griezmann: Atlético wil meewerken'

'United bereidt miljoenenbod voor op Griezmann: Atlético wil meewerken'

19-01-2017 21:04

Atlético Madrid is best bereid om Antoine Griezmann te laten gaan. Manchester United is in de markt voor de Franse aanvaller en de Spaanse grootmacht wil volgens The Telegraph meewerken aan een transfer.

Atlético kan voor de bouw van een nieuw stadion best wat extra geld gebruiken en daarom is het voor de club belangrijk dat er in ieder geval één belangrijke dure speler verkocht wordt. Dat kan Griezmann zijn, als United besluit echt voor de Fransman te gaan. Volgens berichten is de Engelse grootmacht bereid om 115 miljoen euro op tafel te leggen voor Griezmann. The Telegraph meldt dat er een afkoopsom van 100 miljoen euro in het contract van de Fransman staat.

Ook Atlético-trainer Diego Simeone zou er geen problemen mee hebben dat Griezmann vertrekt bij de Madrilenen. De Argentijn heeft zijn contract afgelopen zomer met twee seizoenen in laten korten, waardoor de kans dat hij vertrekt bij de club weer toeneemt. In dat geval zou Simeone er minder baat bij hebben als Griezmann in Madrid blijft.