Strandberg tevreden met Westerlo: Dit is een stap vooruit

Strandberg tevreden met Westerlo: "Dit is een stap vooruit"

19-01-2017 12:05

Carlos Strandberg werd deze winter door Club Brugge naar België gehaald. Hij zal het seizoen echter afmaken bij Westerlo, waar hij de degradatie moet voorkomen. De Zweed is tevreden met de nieuwe stap in zijn carrière.

"Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen aan het voetbal en het leven hier, maar ik verwacht geen problemen. België staat bekend om nieuwe spelers goed op te vangen”" aldus Strandberg op de website van Westerlo. "De Belgische competitie is ook van een hoog niveau. KVC Westerlo is dus zeker een stap vooruit in mijn carrière. Ik focus me dan ook volledig op deze club om samen de redding af te dwingen."

Een stap in het onbekende voor de Zweed, zou je denken. Hij verrast de fans echter. "Ik kende de club al langer, want ik kijk heel veel voetbal. Dit is een goede club om mezelf te ontwikkelen." Strandberg maakte eerder indruk in Zweden. In Rusland liep het moeilijker in dienst van CSKA Moskou. "Het tempo in Rusland ligt een stuk hoger en de spelers zijn er ook veel beter dan in Zweden", besluit hij.