'Raiola zit vol vraagtekens en vertraagt contractverlenging van tienersensatie'

'Raiola zit vol vraagtekens en vertraagt contractverlenging van tienersensatie'

19-01-2017 12:03

Mino Raiola bewijst zich opnieuw als een stugge onderhandelaar. De zaakwaarnemer doet er volgens Italiaanse media alles aan om de contractverlenging van Gianluigi Donnarumma bij AC Milan te vertragen.

Donnarumma brak ruim een jaar geleden door bij Milan en is inmiddels de onbetwiste nummer één onder de lat, op zeventienjarige leeftijd. De Italiaanse grootmacht wil er daarom alles aan doen om hem langer te binden. Raiola werkt echter niet mee.

De invloedrijke zaakwaarnemer weigert Donnarumma 'vrij te geven' door de onzekerheid die als een donkere wolk boven Milan hangt. De club wordt zo goed als zeker overgenomen door een Chinees consortium, maar de overname is nog altijd niet afgewikkeld. Zolang dat niet gebeurt, wil Raiola niet dat Donnarumma verlengt.

Officieel kunnen Milan, Donnarumma en Raiola pas op 25 februari 2017 een akkoord bekendmaken, omdat de jonge doelman dan achttien wordt. Hij kan in San Siro zo'n 100.000 euro per week verdienen. FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea en Juventus volgen zijn verrichtingen intussen op de voet.