Van Gaal gaat niét op pensioen: Hangt af van de aanbiedingen

Van Gaal gaat niét op pensioen: "Hangt af van de aanbiedingen"

19-01-2017 11:37

Louis van Gaal is helemaal nog niet definitief gestopt als trainer. De Nederlander wil wat rechtzetten naar aanleiding van zijn uitspraken dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert in de voetballerij. Dat is volgens hem te serieus genomen.

"Ik kreeg een award en toen heb ik gezegd dat ik misschien met pensioen ga", zegt de 65-jarige Amsterdammers tegen Cadenaser. "De Nederlandse media lichten dat heel erg uit, maar het is voor mij op dit moment nog niet de tijd om dat te beslissen. De kans dat ik stop is groot, maar het is nog niet definitief." Clubs die Van Gaal als trainer willen, mogen dus nog bellen. "Ik neem pas een beslissing na mijn sabbatical in juni of juli. Het hangt ook af van de aanbiedingen die ik krijg."

Van Gaal onthult dat Valencia onlangs een poging waagde om hem in te lijven. "Ik heb ze gezegd dat ik op dit moment geen interesse heb, maar dat kan volgend jaar anders zijn." Een terugkeer naar Barcelona behoort niet tot de mogelijkheden. "Nee, Luis Enrique is daar de trainer."