'Anderlecht kan uitleenbeurt versieren voor mislukte zomertransfer'

'Anderlecht kan uitleenbeurt versieren voor mislukte zomertransfer'

19-01-2017 11:15

Anderlecht heeft voorlopig nog maar bitter weinig plezier beleefd aan de transfer van Diego Capel. De voormalige Spaanse international bakt er weinig van en zou azen op een nieuwe transfer. Dat idee zet hij nu kracht bij.

Capel zou volgens Granada Digital namelijk contacten hebben met Granada. Hij heeft al gesproken met het bestuur, maar Granada wil geen hoge transfersom betalen voor Capel. Het wil hem eerder huren tot het einde van het seizoen met een optie tot aankoop. Bij Anderlecht zit de 29-jarige flankspeler vooral op de bank, maar paars-wit heeft wel veel geld neergeteld voor Capel. Hij zou naar verluidt bijna twee miljoen euro gekost hebben.

Granada is zeker niet de enige ploeg die interesse heeft. Andere namen die circuleren zijn onder meer Leganés, Alaves, Birmingham, Deportivo en Espanyol. Bij Anderlecht is Capel al 23 keer in actie gekomen, maar zitten heel wat invalbeurten bij. Voorlopig heeft hij nog maar één doelpunt gemaakt, maar heeft hij wel al vier assists op zijn naam staan. Capel zou zelf het liefst willen terugkeren naar Spanje.