Fans van Standard mogen zich verheugen op komst Roemeense international

Fans van Standard mogen zich verheugen op komst Roemeense international

19-01-2017 10:15
1

Razvan Marin is hard op weg naar Standard. La Dernière Heure wist donderdag al te melden dat de Roemeen gaat tekenen bij de Luikenaars, maar nu heeft ook de speler bevestigd dat een transfer aanstaande is.

Marin landde woensdag nog zeer laat op Zaventem en werd daar opgevangen door een journalist van La Dernière Heure. Er is nog niks officieel, al ziet het er goed uit voor de Rouches. "Donderdag heb ik een afspraak met het bestuur van Standard, maar daar kan ik nu niet veel over zeggen. De deal is nog niet rond, maar ja, de kans is groot dat ik bij Standard teken", aldus Marin.

De viervoudig international heeft zich door landgenoten ook al laten informeren over zijn mogelijke nieuwe club. "Ik heb erover gesproken met Roemenen die de Belgische competite en Standard kennen, zoals Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu en MIrcea Rednic. Ik ben blij om hier te zijn."

De 20-jarige middenvelder staat in zijn vaderland nog onder contract bij Viitorul FC, de leider in de Roemeense competitie. Marin zou daar voor een mooie prijs weggehaald kunnen worden. Viitorul wil naar verluidt wel een doorverkooppercentage van liefst twintig procent. Dit lijkt een transfer echter niet in de weg te staan.