'Standard haalt Roemeense international binnen voor een prikje'

'Standard haalt Roemeense international binnen voor een prikje'

19-01-2017 07:15

Standard heeft een hele mooie deal gesloten. Officieel is er nog niets, maar La Dernière Heure weet zeker dat Razvan Marin zal tekenen. De Roemeense international is kennelijk ook niet duur.

Eerder in deze transferperiode zou Racing Genk 2,5 miljoen euro hebben geboden voor deze Roemeen. Hij leek dan ook een bijzonder dure vogel voor Standard, maar niets is minder waar. Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Marin al komt voor 1,5 miljoen euro. Nog altijd een gok, maar een habbekrats vergeleken met de bedragen die eerder al circuleerden. Er is wel een addertje onder het gras. Zijn huidige club Viitorul FC krijgt ook nog twintig procent op de doorverkoopwaarde.

Marin is op 20-jarige leeftijd al international voor Roemenië en heeft ook al 83 wedstrijden op de teller voor de ploeg van Gheorghe Hagi. Viitorul staat momenteel zelfs aan de leiding in de Roemeense competitie. Op jonge leeftijd heeft hij dus al mooie adelbrieven beet, maar nu moet hij het dus gaan bewijzen in de Jupiler Pro League.