Vanhaezebrouck wordt warm aanbevolen: Ik zou hem graag bij Ajax zien

Vanhaezebrouck wordt warm aanbevolen: "Ik zou hem graag bij Ajax zien"

18-01-2017 11:30
1

Aad de Mos is laaiend enthousiast over Hein Vanhaezebrouck. De analist ziet de trainer van AA Gent als 'de toekomst van het Belgische voetbal'. Vanhaezebrouck zou ook voor Ajax een prima kandidaat zijn, betoogt De Mos. 

Weinig Belgische trainers slagen erin om door te breken in het buitenland, maar De Mos ziet Vanhaezebrouck als de kroonprins van de Belgische coaches. "De grootste verdienste van Vanhaezebrouck is dat je meteen ziet dat het zijn ploeg is. Dat is het grootste compliment dat een trainer kan krijgen. Ik had Hein graag bij Ajax gezien. Zijn aanwezigheid met de handen op de rug volstaat al om de spelers goed te laten werken. Hein is de toekomst van het Belgische voetbal", zo vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over de toekomst van Vanhaezebrouck, hij wordt zelfs genoemd als opvolger van René Weiler bij Anderlecht. De coach zit in een mindere periode bij AA Gent, maar Ivan De Witte heeft al laten weten dat hij Vanhaezebrouck zeker nog een seizoen wil houden.