Messi naar Engeland? Aantrekkelijk, maar moeilijk te voorspellen

Messi naar Engeland? "Aantrekkelijk, maar moeilijk te voorspellen"

18-01-2017 08:37

Lionel Messi durft niet te voorspellen of hij ooit in de Premier League actief zal zijn, maar hij laat wel weten dat het 'erg aantrekkelijk is'. De geruchten rond de Argentijn worden steeds heviger, omdat hij zijn contract bij FC Barcelona nog niet verlengd heeft. 

Messi benadrukt wat hij heeft in Spanje en dat hij de club niet zomaar wil verlaten. "Barcelona heeft me alles gegeven en ik zal hier net zo lang zijn als zij dat willen", zegt Messi in het Britse tijdschrift Coach, geciteerd door El Mundo Deportivo. Messi kreeg vervolgens de vraag of hij ooit in Engeland zou willen spelen. Manchester City zou naar verluidt een monsterbod voorbereiden op de middenvelder. Hij laat weten dat het 'erg aantrekkelijk, maar moeilijk te voorspellen is.'

Messi is niet weg te denken uit het elftal van Barcelona. Het begon in 2004, toen hij onder Frank Rijkaard zijn debuut mocht maken. "Ik heb alle technische dingen zelf geleerd, maar Frank gaf me toen de gelegenheid het te laten zien. Dat heeft me vertrouwen gegeven. Ik zat al bij het eerste team en mocht toen m'n debuut maken. Daar is het allemaal begonnen voor mij."