Vossen reageert op kritiek van Genk-supporters: Ach, je reinste onzin!

Vossen reageert op kritiek van Genk-supporters: "Ach, je reinste onzin!"

17-01-2017 23:51
1

De transfer van Jelle Vossen naar Club Brugge zette heel wat kwaad bloed bij de supporters van Genk. Volgens enkele supporters werd de hele affaire in scène gezet door de drie partijen. De spits weerlegt dat.

Amper enkele maanden na zijn transfer naar Burnley, keerde Vossen al terug. In scène gezet volgens de Genk-supporters. "Ik kan me niet voorstellen dat een club als Burnley aan zoiets zou meewerken", reageert Vossen in Humo.

"Denk je nu echt dat ze me twee weken zouden hebben laten spelen in de wetenschap dat ze me direct weer kwijt waren? Ach, het is je reinste onzin. Maar ik geef toe: ik had zelf in geen honderd jaar verwacht dat het zo zou lopen."

Deadline day
Hij vertrok uiteindelijk bij Burnley en ging bij Club aan de slag. "Op een avond belde m'n makelaar: 'Club Brugge, zegt je dat iets?' Het was de laatste dag van de transferperiode."

"Ik moest snel beslissen. Club is naast Genk altijd de enige club in België geweest waarvoor ik me zag spelen. In een paar uur was het beklonken", aldus de spits. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een publiekslieveling bij de Bruggelingen.