'Tielemans en Dendoncker op weg naar Europese topclub'

'Tielemans en Dendoncker op weg naar Europese topclub'

17-01-2017 15:45
4

Youri Tielemans en Leander Dendoncker zijn de goudhaantjes van RSC Anderlecht. De twee youngsters zullen in de toekomst vele miljoenen gaan opbrengen voor de Brusselaars. Voor zoveel talent is er alvast veel interesse.

Het Laatste Nieuws weet dat er zelfs concrete interesse is vanuit Europese topclubs voor de twee toppers van Anderlecht. Tielemans en Dendoncker worden wel al maanden in verband gebracht met de toppers in Europa. Supporters van paars-wit hoeven echter niet te vrezen. Het tweetal blijft sowieso tot het einde van het seizoen bij de recordkampioen.

In de zomer zal één van hen, of misschien zelfs allebei, de club naar alle waarschijnlijkheid verlaten. Met Adrien Trebel werd er alvast een alternatief gevonden voor één plaats De middenvelder die overkomt van Standard zal waarschijnlijk ook niet meteen basisspeler worden bij Anderlecht. De Fransman zal zich eerst moeten tonen aan coach René Weiler om te bewijzen dat hij een goede vervanger kan worden voor één van de twee. De verwachting is ook dat er geroteerd zal worden.