Vanhaezebrouck en Trebel gaan samenwerken: 'Bij RSCA, dat wordt gefluisterd'

Vanhaezebrouck en Trebel gaan samenwerken: 'Bij RSCA, dat wordt gefluisterd'

16-01-2017 21:10
2

Hein Vanhaezebrouck maakte er geen geheim van dat hij wil samenwerken met Adrien Trebel. De middenvelder koos echter niet voor Gent, maar voor RSC Anderlecht. Volgens Stefaan Van Loock komt die samenwerking er alsnog.

De commentator/analist meldt dat Vanhaezebrouck volgend seizoen naar Anderlecht trekt. 'Het wordt alvast in de ‘wandelgangen’ gefluisterd dat HVH volgend seizoen dagelijks vanuit het idyllische Maarkedal niet langer naar Gentbrugge maar naar Neerpede zal rijden', stelt hij op DeWitteDuivel.

Volgens hem was het aantrekken van Trebel niet echt collegiaal van de Brusselaars. 'Anderlecht heeft het hier wel erg ‘slim’ gespeeld – het begrip collegialiteit is al langer dan vandaag uit het voetbalwoordenboek geschrapt-  en is Trebel na het vertrek van Defour allicht de speler die het best bij dit profiel aanleunt', aldus Van Loock.

Problemen op het middenvelder zullen er niet komen, denkt hij. 'De dreigende overbevolking op het middenveld van René Weiler kan ook worden opgelost door Leander Dendoncker –tijdelijk- een rijtje naar achter te schuiven om de afwezigheid van Kara (Africa Cup) op te vangen', besluit hij.