De Witte nuanceert transfer Trebel: Hij is ook geen wereldspeler

De Witte nuanceert transfer Trebel: "Hij is ook geen wereldspeler"

16-01-2017 20:06

De transfer van Adrien Trebel naar Anderlecht geeft een zure nasmaak bij een pak Gentenaren. Ook voorzitter Ivan De Witte kon de overgang niet smaken. Al probeert hij de transfer toch wat te minimaliseren.

Volgens de voorzitter van Gent is het mislopen van Trebel ook geen drama. "Een paar weken geleden was Trebel nog een goede maar middelmatige speler, die eigenlijk door velen gezien werd als een voetballer waar je voorzichtig moest mee omgaan omdat hij toch niet het meest gemakkelijke karakter heeft", vertelt hij aan Stadion.

De Witte vertelt dat Trebel volgens velen ineens een pak beter is dan eerder voorgesteld. "Nu plots lees ik in sommige media dat het een wereldspeler geworden is... Laat ons de dingen toch een beetje relativeren ook", aldus De Witte.

De club lijkt nog van plan om er nog een extra middenvelder bij te halen. Maar het zal niet halsoverkop te werk gaan. "Er is dus zeker geen paniek of ontreddering bij ons. Ik heb er goeie moed in dat we een oplossing zullen vinden en dat we een goeie tweede seizoenshelft zullen spelen", besluit hij.