Tottenham neemt opvallende maatregel voor komst van AA Gent

Tottenham neemt opvallende maatregel voor komst van AA Gent

16-01-2017 17:18
1

In tegenstelling tot vorig seizoen overwintert AA Gent nu 'slechts' in de Europa League, maar de loting heeft de Oost-Vlamingen geen windeieren opgeleverd. De affiche tegen Tottenham Hotspur spreekt tot de verbeelding. Blijkbaar is dat omgekeerd ook het geval...

De fans van de Spurs lopen namelijk storm voor het duel met de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Door de verbouwingen van White Hart Lane wordt de confrontatie in de 1/16e finales van de Europa League afgwerkt op Wembley. Dat zou aanvankelijk slechts voor de helft worden opengesteld, maar Tottenham meldt nu via Twitter dat het gehele stadion in gebruik genomen zal worden.

Dat is misschien maar best ook, want Het Laatste Nieuws weet dat er al 50.000 tickets de deur uit zijn voor de wedstrijd met de Buffalo's. Dat gebeurde in amper één uur tijd. Door de ingreep van de thuisclub zullen nu nog eens 40.000 mensen extra kans maken op een plekje. Voorlopig hebben al 4.000 supporters van Gent een toegangskaartje bemachtigd. Zij zullen overigens kunnen opwarmen in een heus 'Gent-village' rond het stadion.