Romeinen willen Chelsea-Belg er kost wat kost bij: Hij kan ons helpen

Romeinen willen Chelsea-Belg er kost wat kost bij: "Hij kan ons helpen"

16-01-2017 16:35

Als het van Luciano Spalletti afhangt, voetbalt Charly Musonda Jr de komende maanden voor AS Roma. Dat heeft de Italiaanse oefenmeester van de Romeinen zeer duidelijk gemaakt in de Italiaanse pers. Musonda vertoeft momenteel bij zijn moederclub Chelsea FC.

"Ik ben begonnen met Feghouli (Algerijn van West Ham United, nvdr.) en Musonda in de gaten te houden om te zien of ze ons een handje zouden kunnen helpen. En daarop moet ik nu zeggen: ja", noteerde Calciomercato uit de mond van Spalletti. Nu zal Massara (sportief directeur bij Roma, nvdr.) werken aan die voorstellen. Verder reken ik op de spelers die ik heb. Zij zijn de basis, zij zijn onze oplossing", vulde hij nog aan.

Een overgang van Musonda naar de Italiaanse hoofdstad komt zo weer een stap dichterbij. Het voorbije jaar voetbalde de creatieveling op huurbasis bij Real Betis, maar na een sterk begin deemsterde hij daar volledig weg. Chelsea besloot daarop om de verhuurperiode, die normaliter door zou lopen tot volgende zomer, deze winter al af te breken. Musonda traint voorlopig gewoon mee met The Blues.