'Mulic trekt deur bij Moeskroen achter zich dicht en trekt naar Israël'

'Mulic trekt deur bij Moeskroen achter zich dicht en trekt naar Israël'

16-01-2017 14:15

Fejsal Mulic staat op het punt om Royal Excel Moeskroen te verlaten. De Serviër kwam pas vorige winter over van 1860 München. De boomlange aanvaller (2m03) gaat zijn carrière volgens Sudinfo nu verder zetten in Israël.

De aanvaller kon dit seizoen op weinig speelkansen rekenen bij Moeskroen. Mulic verscheen slechts tweemaal aan de aftrap. Hij mocht ook acht keer invallen. Ondanks een doelpunt in zijn eerste duel tegen Lokeren vorig seizoen, werd hij nooit eerste keuze op Le Cannonier. Mulic maakte zichzelf ook onmogelijk bij de Henegouwers. De speler toonde niet altijd de juiste mentaliteit op training en werd ook tweemaal van het veld gestuurd na onverantwoord gedrag.

Tijdens de stage van Moeskroen in Spanje liet Trainer Mircea Rednic zijn aanvaller niet spelen. Hij wou voorkomen dat Mulic een blessure opliep met het oog op een eventuele transfer. De Serviër zou in de loop van de komende uren rond moeten geraken met een Israëlische topklasser. Het contract van Mulic bij Moeskroen zou volgende zomer aflopen.