Pareja haalt anekdotes over Anderlecht boven: Gooide mijn fiets naar psycholoog

Pareja haalt anekdotes over Anderlecht boven: "Gooide mijn fiets naar psycholoog"

16-01-2017 13:12
1

Nicolas Pareja stopte zondagavond met Sevilla de ongelooflijke reeks van Real Madrid. Door een ommekeer in de slotminuten won Sevilla met 2-1, de eerste nederlaag in 41 matchen voor De Koninklijke. In aanloop naar de topper sprak Eleven Sports met de ex-speler van Anderlecht en hij haalde enkel leuke anekdotes boven.

Pareja verliet in 2008 Anderlecht na twee seizoen voor Espanyol. Na een ommetje langs Spartak Moskou belandde hij in 2014 bij Sevilla, waar hij nu één van de twee aanvoerders is. "Dat doet me enorm plezier. Het betekent enorm veel voor me om de aanvoerdersband te dragen."

Silvio Proto, Olivier Deschacht en Nicolas Frutos hadden enkele vragen voorbereid voor de Argentijn. Zo vroeg Deschacht hoe het met zijn pokerkunsten zat. "Ik ben nog steeds vreselijk daarin", lachte Pareja. Ik verlies altijd." Frutos vroeg dan weer om twee anekdotes op te halen. "Ik haat fietsen, maar op stage in La Manga moesten we het doen. Volgens de psycholoog was het goed om te ontspannen."

Maar dat liep anders. "Ik kwam ten val en zat onder het bloed. Terug aan het hotel smeet ik mijn fiets naar hem, zo kwaad was ik. En Lucas (Biglia, red. ) en Nico maar aan het lachen." En wat lapten ze bij Serhat Akin? "Ik weet niet of ik dat mag vertellen. Elke keer als hij sliep, zetten we niet zo fraaie foto's op zijn laptop. Hij schrok zich elke ochtend een hoedje."