Nieuwe speler van Genk zal niet in actie komen in Europa League

Nieuwe speler van Genk zal niet in actie komen in Europa League

16-01-2017 13:30

Racing Genk heeft met José Naranjo sinds kort een nieuwe aanvaller beet. De Spanjaard is echter niet speelgerechtigd in de Europese wedstrijden van Racing Genk tegen Astra Giurgiu. Naranjo speelde immers al met zijn ex-club Celta De Vigo in de Europa League.

Op donderdag 16 februari begint Genk aan de eerste van twee cruciale wedstrijden in de Europa League tegen het Roemeense Astra Giurgiu. De Limburgers zullen een oplossing moeten zoeken voor het aanvallend compartiment aangezien Nikolaos Karelis voor lange tijd uitgeschakeld is met een blessure. Diens nieuwe vervanger Naranjo is niet speelgerechtigd voor Europese wedstrijden. Ook jeugdproduct Dante Vanzeir is niet beschikbaar wegens blessureleed.

Kopzorgen dus voor trainer Albert Stuivenberg, die nu zou azen op een vervroegde terugkeer van publiekslieveling Siebe Schrijvers. Schrijvers speelt momenteel op uitleenbasis bij Waasland-Beveren. Dimitri De Condé wil Schrijvers nog verder laten rijpen bij Waasland-Beveren, maar Stuivenberg dringt er naar verluidt op aan om snel werk te maken van een terugkeer.