Payet krijgt kritiek uit spelersgroep West Ham: 'Boos en teleurgesteld'

Payet krijgt kritiek uit spelersgroep West Ham: 'Boos en teleurgesteld'

16-01-2017 10:18

Dimitri Payet heeft het volledig verbruid bij een deel van zijn teamgenoten. De sterspeler van West Ham United heeft zijn zinnen gezet op een transfer en weigert nog in actie te komen in Londen.

Aanvoerder Mark Noble van The Hammers haalt uit. "Ik had een goede relatie met hem. Had, inderdaad, want ik heb hem nu al twee of drie weken niet gesproken", stelt Noble tegenover The Daily Mail. "Ik ben boos en teleurgesteld, omdat ik altijd heb gezegd dat hij de beste speler is waarmee ik ooit heb samengespeeld."

Als het aan de Engelse middenvelder ligt, keert Payet niet meer terug. "Als iemand niet voor het team wil spelen, zijn we beter af zonder hem." Noble doorliep zelf de jeugdopleiding van West Ham en speelt al zijn gehele loopbaan voor de club. Hij heeft weinig begrip voor de Fransman. "Dit is een enorme club en hij was hier geliefd. Maar de fans veranderen in zo'n situatie snel van mening."

Noble denkt dat trainer Slaven Bilic goed met de situatie omgaat. "Je moet wedstrijden winnen. Als je beste speler niet wil spelen, moet hij er absoluut iets aan doen."