'Stuivenberg wil publiekslieveling terughalen naar Racing Genk'

'Stuivenberg wil publiekslieveling terughalen naar Racing Genk'

16-01-2017 08:47
2

Albert Stuivenberg vertelde bij zijn aanstelling in Genk dat hij graag werkt met jeugdproducten, en volgens Het Belang Van Limburg gaat hij woord houden. Aan de Luminus Arena werd er namelijk een opvallend gezicht gespot: dat van Siebe Schrijvers.

Schrijvers speelde voor de winterstop op huurbasis voor Waasland-Beveren, maar Racing Genk heeft een clausule bedisseld waardoor Schrijvers vroeger kan terugkeren. Het leert zo uit zijn fouten van afgelopen seizoen. Toen wilde het Leandro Trossard in de winter terughalen bij Oud-Heverlee Leuven, maar dat contract bleek waterdicht.

Concreet kan Genk hem terughalen als er sprake is van noodzaak, door de blessures van Nikolaos Karelis en Dante Vanzeir zijn er nu bitter weinig spitsen over. Bovendien is nieuweling José Naranjo niet speelgerechtigd voor de Europese wedstrijden, want hij speelde al Europees met Celta de Vigo. Dimitri De Condé wilde hem verder laten rijpen in het Waasland, maar Stuivenberg dringt er naar verluidt op aan om het populaire jeugdproduct meteen te kunnen inzetten.