Louwagie reageert op transfer Trebel: Dat heb ik zelden meegemaakt

Louwagie reageert op transfer Trebel: "Dat heb ik zelden meegemaakt"

16-01-2017 07:42
1

AA Gent heeft zijn droomtransfer in rook zien opgaan. Adrien Trebel leek lange tijd op weg naar Gent, maar koos dan toch Anderlecht. Michel Louwagie is echter niet kwaad. Meer nog, hij heeft lof voor Trebel.

Trebel heeft Gent dan wel laten stikken voor een avontuur bij Anderlecht, maar hij was er wel bijzonder eerlijk over. "We hadden vrijdag een akkoord met Standard, dat ons toestemming gaf om met Trebel te onderhandelen. Hij legde 's namiddags al een deel van zijn medische tests af - alles bleek onmogelijk omdat hij geblesseerd was. Ik neem hem ook niets kwalijk. Trebel heeft me gebeld om zijn keuze mee te delen. Dat heb ik nog maar zelden meegemaakt", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Ook bij voorzitter Ivan De Witte volgt er een nuchtere reactie. "C'est la vie. We moeten daar niet te lang bij stilstaan, want zoiets maakt deel uit van de wetten van het voetbal. Wij hebben enkele weken terug de strijd om Lovre Kalinic gewonnen, nu verloren we één met Trebel. We moeten nu rustig aan een oplossing denken voor de toekomst en zeker niet panikeren of wanhopen."