Bacca blijft Club Brugge ook na vertrek helpen, Colombiaan geeft Bruggelingen raad

Bacca blijft Club Brugge ook na vertrek helpen, Colombiaan geeft Bruggelingen raad

15-01-2017 21:12
1

Club Brugge heeft een goede naam gemaakt in Colombia. Dankzij de transfers van Carlos Bacca en José Izquierdo is Club Brugge een succesverhaal voor Colombiaanse voetballers. Ook nog na hun vertrek denken de Colombianen aan Club. Dat bewijst Bacca.

Club Brugge haalde in de wintertransferperiode met Helibelton Palacios een nieuwe rechtsachter. Daarvoor moet het onder meer Bacca bedanken. Toen Blauw-Zwart zich informeerde over Palacios, had Bacca enkel maar lovende woorden voor de verdediger. Hij had er in het verleden nog mee samengespeeld bij de nationale ploeg. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Bacca liet volgens de krant aan Club Brugge weten dat Palacios het juiste profiel heeft om voor Blauw-Zwart uit te komen. En dat blijkt ook goede raad geweest te zijn. In de eerste oefenwedstrijden kon de Colombiaanse rechtsachter overtuigen. Mogelijk maakt hij ook sneller dan verwacht zijn officieel debuut. Door het uitvallen van Ricardo van Rhijn is de kans namelijk groot dat Palacios al snel een kans krijgt.