Ronaldo ontvangt sneertje van Simeone: 'Kijk naar wie de Ballon d'Or won..'

Ronaldo ontvangt sneertje van Simeone: 'Kijk naar wie de Ballon d'Or won..'

15-01-2017 12:45

Atletico Madrid-trainer Diego Simeone heeft een klein sneertje uitgedeeld aan Cristiano Ronaldo. Atletico boekte zaterdag een magere 1-0 zege op Real Betis en de Argentijnse oefenmeester kreeg na afloop de vraag of enkel resultaten tellen in het voetbal.

Simeone maakte vervolgens de vergelijking met Ronaldo, die onlangs voor de vierde keer de Ballon d'Or won. "Twijfel je over of resultaten het belangrijkste zijn in het voetbal? Kijk naar wie de Ballon d'Or heeft gewonnen", zegt Simeone tegen Marca. De trainer doelt daarmee op het feit dat Real Madrid de Champions League won en Portugal het EK. De teamprestaties zouden bij de beoordeling belangrijker zijn dan de individuele prestaties.

Simeone was na afloop van het competitieduel lichtelijk geïrriteerd. Atletico legde tegen Betis geen wereldpartij op de mat, waardoor het publiek minder uitbundig was. "Ik heb hier vijf jaar gespeeld en vijf jaar gecoacht. Ik weet alles van de club. Als het publiek rustiger wordt, irriteert me dat. We probeerden ons daardoor niet te laten beïnvloeden. Ik houd er niet van als het stil is."