De Decker waarschuwt Antwerp: Ze gaan ons het leven zuur maken

De Decker waarschuwt Antwerp: "Ze gaan ons het leven zuur maken"

15-01-2017 07:30

Antwerp heeft terug volop zicht op de tweede periodetitel, maar tegen Cercle Brugge kan het zich geen misstap veroorloven. Coach Wim De Decker zet zijn spelers dan ook op scherp. Cercle wordt zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

De Decker hoopt dat zijn spelers de tegenstander niet zullen onderschatten. Antwerp ontmoette Cercle al op de eerste speeldag, toen werd het op de Bosuil een teleurstellende 0-0. "We mogen ons niet mispakken aan hen, want ze zijn in niets nog te herkennen van de ploeg in de eerste periode. Ik verwacht dat ze een stevig blok zullen neerzetten om ons het leven zuur te maken, maar toch zie ik mogelijkheden om de drie punten te pakken", wordt hij geciteerd door De Zondag.

Als Antwerp zondagmiddag wint van Cercle zou het in theorie zelfs aan de leiding kunnen komen. Roeselare heeft namelijk een steek laten vallen tegen hekkensluiter Lommel United. Antwerp staat echter ook nog een puntje achter op Lierse, dat zondagavond nog op verplaatsing moet naar Union.