Swansea pakt door: Spurs-speler en Zweeds international komen

Swansea pakt door: Spurs-speler en Zweeds international komen

14-01-2017 21:55

Swansea City is na de komst van Luciano Narsingh nog lang niet klaar op de transfermarkt. Manager Paul Clement heeft zaterdagmiddag bevestigd dat Tom Carroll (Tottenham Hotspur) en Martin Olsson (Norwich City) de overstap gaan maken naar het Liberty Stadium. 

De 24-jarige Carroll (rechts op de foto) was in het seizoen 2014/15 op huurbasis actief bij Swansea. Dit seizoen komt de middenvelder niet aan de bak op White Hart Lane. Volgens onder meer de BBC betaalt de hekkensluiter van de Premier League een slordige zes miljoen euro aan Tottenham voor de rechtspoot. 

"We hebben hem bijna binnen, dat klopt", zei Clement kort na de 4-0 thuisnederlaag tegen Arsenal over Carroll. "Er volgt nog een medische keuring en er moet wat papierwerk afgehandeld worden. Datzelfde geldt voor Olsson." Laatstgenoemde is een international van Zweden die sinds 2013 voor Championship-formatie Norwich speelt. Eerder stond Olsson (28), die zo'n vijf miljoen kost, jarenlang onder contract bij Blackburn Rovers.

Eerder deze week nam Swansea Luciano Narsingh over van PSV. Voor de 26-jarige vleugelaanvaller werd zo'n 4,5 miljoen euro betaald.