Oud-Heverlee Leuven verliest na twee strafschoppen op eigen bodem

14-01-2017 21:52

Oud-Heverlee Leuven heft zaterdag een pijnlijke thuisnederlaag geleden. Op Den Dreef kwam Tubize met 1-3 winnen. Twee strafschoppen hielpen de bezoekers een handje.

In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Het was nieuwkomer Nikola Storm die voor Oud-Heverlee Leuven scoorde. De huurling van Club Brugge scoorde na een assist van een andere huurling, Tabekou van AA Gent.

Na de rust ging Tubize op en over OHL. In de 47e minuut benutte Mamadou Diallo een strafschop. Even later bracht Quentin Laurent de bezoekers op voorsprong. Met zijn tweede strafschopdoelpunt zette Diallo de eindstand op tafel.

Haasje over
Door de zege springt Tubize over Oud-Heverlee Leuven in de stand. Tubize staat nu vierde met elf punten in het tweede periodekampioenschap. OHL staat zesde met negen punten.

Vrijdag verloor Roeselare punten. Op het veld van Lommel United kwam het niet verder dan 1-1. Lierse kan daardoor zondag alleen leider worden. Dan moet het wel gaan winnen bij Union. Ook Cercle Brugge – Antwerp staat zondag nog op het programma.