Pogba weet het zeker: In de toekomst zal Hazard Ronaldo en Messi vervangen

Pogba weet het zeker: "In de toekomst zal Hazard Ronaldo en Messi vervangen"

14-01-2017 10:06

Het internationale topvoetbal wordt nu al enkele jaren gedomineerd door twee spelers: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Ooit zullen die twee sterren het stokje echter moeten doorgeven. Paul Pogba, sterspeler bij Manchester United, ziet drie opvolgers, waaronder Eden Hazard.

De Fransman is wel niet zeker dat Messi en Ronaldo binnenkort in neerwaartse lijn zullen gaan. "Je weet het nooit met die jongens. Maar voor de toekomst kan je kijken naar Neymar, Hazard en Reus. Er zijn enkele jonge spelers die hen kunnen vervangen. Al weet je het natuurlijk nooit, want tijdens het seizoen kan je zes of twaalf maanden geblesseerd geraken... Ik hoop van niet, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren", klinkt het bij IB Times.

Hazard zou dus één van de vaandeldragers gaan worden, al is Pogba vooral onder de indruk van Neymar. "Neymar is de toekomst", aldus de middenvelder. "Hij is de toekomst en het heden. Hij doet mij genieten. Ik ben zelf een speler, ik speel voetbal, maar ik hem zie geniet ik gewoon. Hij is de man omdat hij al die skills toont. Het lijkt alsof hij danst op het veld: hij scoort, geeft assists en dribbelt. Hij speelt voor zichzelf en voor iedereen. Daar hou ik van."