'Uitblinker Jupiler Pro League wekt interesse van Bayern München en Dortmund'

'Uitblinker Jupiler Pro League wekt interesse van Bayern München en Dortmund'

13-01-2017 23:00

Scouts uit alle Europese topclubs zakken graag af naar de Jupiler Pro League om ruwe diamenten te ontdekken. Leicester City betaalde recent nog twintig miljoen aan Racing Genk om Wilfred Ndidi over te nemen. Ex-ploegmaat Alejandro Pozuelo mag ook stiekem dromen van een toptransfer.

De 25-jarige Spanjaard behoort zonder twijfel tot de beste spelers in onze competitie. Duitse topclubs zouden zijn kwaliteiten nu ook hebben erkend. Volgens Fichajes wordt Pozuelo door niemand minder dan Bayern München en Borussia Dortmund gevolgd. Genk weet dat er aan Pozuelo getrokken gaat worden en wil de sterkhouder voor langere tijd vastleggen.

Het contract van Pozuelo loopt komende zomer af en de Limburgers hebben de optie om het contract met twee jaar te verlengen. Het bestuur hoopt het contract echter open te breken en een nieuwe overeenkomst te sluiten. Pozuelo, die in de zomer 2015 overkwam van Rayo Vallecano, lijkt er alleen niet veel voor te voelen om samen met Genk om de onderhandelingstafel te gaan zitten.