Twee nieuwe clubs mengen zich in strijd om toptalent Miangue

Twee nieuwe clubs mengen zich in strijd om toptalent Miangue

13-01-2017 13:30

Twee nieuwe clubs hebben zich gemengd in de strijd om Senna Miangue. Het toptalent van Inter Milaan heeft volgens Italiaans journalist Gianluca Di Marzio de interesse losgeweekt van zowel FC Nürnberg als Bordeaux. Beide ploegen willen de jonge verdediger op huurbasis over nemen van de Milanezen.

Eerder werd al bekend dat Engelse grootmacht Liverpool FC interesse heeft getoond in Miangue. Nu hebben ook het Duitse FC Nürnberg en Bordeaux hun oog laten vallen op de jongeling van Inter Milaan. Zowel de Duitsers als de Fransen willen graag een huurovereenkomst bereiken met de verdediger en hebben daarover contact opgenomen met Inter Milaan. 

Toch lijkt de kans groot dat de jongeling ook volgend seizoen aan de slag zal zijn in de Italiaanse competitie. Tot dusver is Cagliari de grootste kanshebber voor de handtekening van Miangue. Anderlecht is ook een optie voor de jonge Rode Duivel. Paars-wit zoekt nog steeds naar een linksvoetige centrale verdediger. De makelaar van Miangue werd onlangs gespot in La Manga en mogelijk had hij een gesprek met de clubleiding van Anderlecht over een eventuele transfer van de speler.