Mogelijke Pepe-vervanger: 'Geen contact met Zidane gehad, ook niet via telefoon'

Mogelijke Pepe-vervanger: 'Geen contact met Zidane gehad, ook niet via telefoon'

13-01-2017 12:58

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Real Madrid-talent Jesus Vallejo ligt. De verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor Eintract Frankfurt en maakt indruk in de Bundesliga.

"Met Zinedine Zidane (coach Real, red.) heb ik tot nu toe geen contact gehad, ook niet via de telefoon", zegt hij tegen de Frankfurter Rundschau. "De clubs hebben wel contact over hoe het met mij gaat bij Frankfurt. Real vraagt dan naar mijn prestaties en Frankfurt antwoordt. Het kan zijn dat iemand van Real hierheen komt om mijn vooruitgang te peilen", zegt de Spanjaard. 

De kans bestaat dat Real-verdediger Pepe komende zomer vertrekt. Dan zou er een plaats vrijkomen voor Vallejo. "Wat de kranten schrijven is lang niet altijd waar, zoals je weet", countert Vallejo, die nog niet weet wat hem de komende jaren te wachten staat. "Dat kan ik op dit moment niet zeggen. Het is in ieder geval nog niet zeker dat ik terugga. Ik denk ook niet zo veel aan wat er komende zomer kan gaan gebeuren", besluit Vallejo.

Vallejo heeft zich in Duitsland ontwikkeld tot basisspeler. Hij kwam dit seizoen al zestien keer in actie voor Frankfurt.