Moet hij in januari terug naar Genk of niet? Schrijvers zelf ook in onzekerheid

Moet hij in januari terug naar Genk of niet? Schrijvers zelf ook in onzekerheid

13-01-2017 11:30
2

Siebe Schrijvers wordt dit seizoen door Racing Genk uitgeleend aan Waasland-Beveren. Genk heeft echter de mogelijkheid om de jongeling terug te roepen in januari. Schrijvers zit voorlopig nog in een onduidelijke situatie. Blijft hij bij Waasland-Beveren of niet?

"De eerstvolgende dagen of weken zal er wel een gesprek volgen met Racing Genk waarin we alles op een rijtje zullen zetten. We zullen dan wel zien wat er zal gebeuren'', zo laat Schrijvers weten aan Sporza. De sterkhouder van Waasland-Beveren staat open voor een verblijf tot het einde van het seizoen. "Ik zou het helemaal niet erg vinden om bij Waasland-Beveren te blijven. Hier speel ik elke minuut en ik ben daar zeer tevreden over."

Schrijvers werd ook gevraagd of hij een terugkeer in januari ziet zitten. "Genk heeft twee geblesseerde spelers, maar dan nog heb ik het laatste woord. De geblesseerden spelen op een andere positie dan ik, dat heeft Genk al laten weten. Maar er is niets uitgesloten'', klinkt het. De jeugdinternational was dit seizoen al goed voor vijf goals en zeven assists in de Jupiler Pro League, waardoor een vroegtijdigv vertrek een enorme aderlating zou zijn voor degradatiekandidaat Waasland-Beveren.