Kwaliteitskrant pakt uit: 'Payet gaat terugkeren naar zijn oude liefde'

Kwaliteitskrant pakt uit: 'Payet gaat terugkeren naar zijn oude liefde'

13-01-2017 09:11

Dimitri Payet begeeft zich in het oog van een transferstorm. De sterspeler van West Ham United wil vertrekken en lijkt aan te sturen op een deal met Olympique Marseille. Maar ook Chelsea wordt nadrukkelijk genoemd in de Engelse boulevardmedia.

Het doorgaans betrouwbare L'Equipe pakt vrijdag uit met een paginagrote foto van Payet met het bijschrift: 'Payet akkoord met l'OM'. De persoonlijke voorwaarden van de Fransman zijn dus besproken met Marseille, dat al een akkoord met de international heeft liggen. Maar West Ham werkt niet mee aan een vertrek en moet eerst nog tot een akkoord over een transfersom komen met de Franse grootmacht.

Opvallend is dat Payet in 2015 juist de omgekeerde weg bewandelde en voor een relatief lage som van 15 miljoen euro van Marseille naar West Ham trok. Inmiddels hebben ook de boulevardmedia als The Sun zich gemeld in het transfercricus rond Payet, die in geruchten wordt gelinkt aan Chelsea. Antonio Conte wil hem inlijven, omdat Arturo Vidal niet haalbaar is. Volgens The Times moet Payet een bedrag opleveren van 36 tot wel 46 miljoen euro.

Lees ook: Payet stuurt aan op een vertrek bij West Ham