Belgische topclubs krijgen slecht nieuws: Ik blijf zeker tot einde seizoen

Belgische topclubs krijgen slecht nieuws: "Ik blijf zeker tot einde seizoen"

13-01-2017 08:25
1

Hij is het gedroomde doelwit van zowat elke Belgische topclub, maar ook van clubs uit het buitenland: Soualiho Meité. De bonkige middenvelder van Zulte Waregem wordt dag in, dag uit lastig gevallen door makelaars. De laatste tijd neemt hij zelfs niet meer op.

Voor Meité worden de contacten even wat teveel. "Sinds ik goed presteer, krijg ik constant telefoontjes van makelaars. Ik weet eigenlijk niet hoe ze allemaal aan mijn contactgegevens komen. Maar als ik een onbekend nummer op mijn telefoon zie verschijnen, stuur ik ze meteen door naar Kamel (zijn zaakwaarnemer, red.). Hij volgt me al sinds mijn twaalfde en is als een vader voor me", vertelt Meité aan Het Laatste Nieuws.

Meité weet naar eigen zeggen niet eens hoe zijn verbintenis met Lille in mekaar zit. "Zelf ken ik de precieze inhoud niet. Normaal loopt mijn verbintenis met Lille deze maand af. Ach, ik heb alle vertrouwen in Kamel en Zulte Waregem. Ik heb de coach gezegd dat ik zeker tot het einde van het seizoen blijf. Nadien zien we wel. Momenteel wil ik me enkel op het voetbal focussen."