Immers toont zachte kant: Mensen die me niet kennen, hebben vaak vooroordelen

Immers toont zachte kant: "Mensen die me niet kennen, hebben vaak vooroordelen"

13-01-2017 07:41
4

Lex Immers is ongetwijfeld de meest in het oog springende wintertransfer van Club Brugge. Door zijn ruige imago en speelstijl kan hij een publiekslieveling worden bij Blauw-Zwart. Toch wil Immers graag duidelijk maken dat hij ook maar een gewone familieman is.

Immers vreest dat veel mensen een fout beeld van hem hebben. "Dat was een probleem in het verleden en ook nu nog af en toe. Mensen die mij niet kennen, hebben vaak vooroordelen. Toen ik bij Feyenoord arriveerde, stapte de materiaalman na twee weken op mij af. 'Niet te geloven, maar jij bent gewoon normaal!' Zo ben ik. Natuurlijk zijn er in het verleden wel eens dingen gebeurd. Maar als je ouder wordt, krijg je ervaring en word je volwassen", zo vertelt Immers in Het Laatste Nieuws.

Club Brugge hoeft niet snel te vrezen voor disciplinaire problemen. "Ik hou ervan om leuke dingen te doen met onze drie kinderen. Ik ben altijd thuis. Je zal mij 's avonds laat niet in een discotheek vinden of ergens op straat. Daarom denk ik ook dat ik dit uit mijn carrière heb gehaald. Als ik een andere levenswijze had gehad, had ik wellicht gewoon bij ADO gespeeld. Meestal lig ik om 22u in bed, soms zelfs om 20u. Dan kijk ik met mijn vrouw Kelly naar soaps. In het begin vond ik dat helemaal niet leuk. Maar nu ken ik alle personages en ben ik er eigenlijk aan verslaafd", lacht de Nederlander.