Club Brugge wint van Freiburg dankzij knappe doelpunten van Vossen en Vormer

12-01-2017 19:52

Club Brugge heeft donderdagavond op Spaanse bodem een oefenpartij tegen het Duitse Freiburg overtuigend gewonnen. De Brugse landskampioen won vlot met 3-1 dankzij doelpunten van Jelle Vossen, Ruud Vormer en Wesley Moraes.

Club Brugge begon met het meeste balbezit aan de partij, maar het was Freiburg dat scoorde via middenvelder Janik Haberer. Niet veel later was de score alweer in evenwicht. Jelle Vossen pakte uit met een knap afstandschot en verschalkte Patric Klandt.

Ruud Vormer wou blijkbaar niet onderdoen voor Vossen. Amper enkele minuten na de gelijkmaker bracht de Nederlander Club op voorsprong met een prachtige plaatsbal in de winkelhaak. Club eist het balbezit op en nam de bovenhand in de partij.

Na de pauze ging Blauw-Zwart verder op het goede elan van de eerste helft. In de slotfase legde invaller Wesley Moraes de 3-1 eindstand vast.