'Chelsea krijgt deksel op de neus na bod van 20 miljoen: stopper naar Bayern'

'Chelsea krijgt deksel op de neus na bod van 20 miljoen: stopper naar Bayern'

Gepubliceerd: donderdag 12 januari 2017 om 16:50do 12-01-2017 om 16:50

Chelsea kan de komst van Niklas Süle naar Londen vergeten. De Duitse verdediger van TSG Hoffenheim wil per se naar Bayern München verkassen. Dat meldt Kicker donderdag. 

Süle (21) is één van de meest gewilde talenten van de Bundesliga. De international - in augustus 2016 debuteerde hij voor Die Mannschaft - werd de afgelopen maanden in verband gebracht met topclubs uit Engeland, Spanje en Italië. Kicker meldde in december reeds dat Bayern München aan kop ging in de strijd om de handtekening van Süle.

Chelsea dacht de kampioen van Duitsland af te kunnen troeven met een bod van zo'n twintig miljoen euro. Hoffenheim was bereid om zaken te doen met The Blues, maar Süle zette direct een streep door een eventuele transfer naar Londen. De stopper wil enkel en alleen naar München verkassen.

Waarschijnlijk tekent Süle op korte termijn een vijfjarig contract bij de huidig Bundesliga-koploper. Hij zal het seizoen afmaken bij Hoffenheim en per 1 juli aansluiten bij de selectie van trainer Carlo Ancelotti. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws