Transfer uiteindelijk dan toch in orde: ''Afgelopen zomer al in beeld''

Transfer uiteindelijk dan toch in orde: ''Afgelopen zomer al in beeld''

12-01-2017 16:46

Genk haalde met Sander Berge reeds een vervanger voor de vertrokken Wilfred Ndidi. Deze week wisten de Limburgers ook hun tweede wintertransfer af te ronden. De Spanjaard José Naranjo maakte de overstap van Celta de Vigo. Naranjo was in de zomer ook al nadrukkelijk in beeld bij Genkn weet Het Belang Van Limburg.

"Door de belangstelling van Celta de Vigo visten we achter het net, maar we zijn José Naranjo nooit uit het oog verloren", laat Dimitri De Condé weten. Het Genkse bestuur is  zeer tevreden met de nieuwe aanwinst. "Hij kon zich niet doorzetten bij Celta de Vigo maar dat is geen schande, als je moet opboksen tegen toppers als Iago Aspas, John Guidetti, Giuseppe Rossi, The Bongonda en Pione Sisto. Ik ben blij dat we deze transfer kunnen realiseren'', besluit De Condé.

Naranjo kwam bij Celta De Vigo slechts driemaal aan de aftrap. Hij wist ook geen doelpunt te scoren voor de Spanjaarden. In het seizoen 2015/2016 was de aanvaller echter zeer succesvol bij Gimnastic in de Spaanse Tweede Klasse. Hier scoorde hij zestien doelpunten in 36 wedstrijden en was hij een absolute smaakmaker.